𝕝𝕖𝕜𝕜𝕖𝕣𝕖 𝕔𝕙𝕠𝕔𝕠 𝕒𝕒𝕣𝕕𝕓𝕖𝕚𝕖𝕟

Wat moet je doen:
Zet de grote pan op het vuur met water erin.
Als het water kookt zet je de glazen kom op de grote pan.
Daar doe je chocola in, en dan zie je dat het na een poosje smelt.
Om de 2 min moet je er even in roeren.
Dan is het chocolade gesmolten.
Je laat dat op het vuur staan, maar het moet wel wat zachter. (het vuur) Was de aardbeien. Je kan het kroontje eraf snijden, maar dat hoeft niet. Je doopt de aardbei in de gesmolten chocola. Dan leg je het op een bord. Daarna leg je het bord in de koelkast en laat je het ong. een nacht staan. De volgende dag is het zoals op het plaatje.
we hebben hier heerlijke recepten, wij hopen dat je die kan gaan gebruiken.
Ingrediënten voor 24 choco aardbeien:
- 24 aardbeien
- melk chocolade (wit en puur kan ook) ong. 3 repen
- 1 pannetje (1 grote)
- glazen kom

________________________________________________________________________________________________

lekkere chocolade cakejes
ingrediënten voor 24 cakejes:
- 360 gram boter
- 270 gram suiker
- 2 tl vanille suiker
- 8 eieren
- 320 gram bloem
- 40 gram cacaopoeder
- 4 tl bakpoeder
- klein snufje zout
- een kom
meng het suiker en het boter met elkaar tot het romig is. Voeg dan 2 tl vanille suiker erbij toe, doe dan de eieren stuk-voor-stuk in de kom. Nu voeg je het bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout toe. Dan moet je mixen tot het een beslag is waar geen klonten meer inzitten.
Doe nu het beslag in de vormpjes. Zet de vormpjes in je oven. En doe ze er dan 18 min in. (180 graden) laat ze ong. 5 tot 10 min. afkoelen. ♥ EET SMAKELIJK ♥
___________________________________________________________________________________________
ingrediënten voor 1 lekkere pepernotencake:
- 200 gram boter
- 200 gram suiker
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 8 gram vanillesuiker
- klein beetje zout
- 4 eieren
- 50 ml melk
- 4 tl speculaaskruiden
- 1 grote zak pepernoten

klop de boter goed en voeg er dan suiker bij.
Als dat goed bij elkaar zit dan voeg je de zelfrijzende bakmeel toe.
Dat moet je mixen met een mixer. Als het een beslag is voeg je de vanille suiker toe.
En de melk en eieren. Nu moet je het weer mixen.
Voeg nu het zout, de speculaaskruiden en de pepernoten toe.
Dan zou ik het met een garde mixen.
Dan in een vorm en de oven moet op 160 graden en 60 min.

Maak jouw eigen website met JouwWeb